Tjugoåttonde oktober.

Idag kom min födelsedagspresent till mig själv 

--


Dag 3. Manlig karaktär jag gillar minst. Som ni sett på andra svar väljer jag från alla säsonger, alltså även mellan karaktärer som inte längre är med i serien längre. 

Shane. Den jag gillar minst av alla i hela serien. Dryg, stöddig o en riktig översittare. Skönt att han inte var med längre än 2 säsonger. 

-

Har precis kollat på det tredje avsnittet o slutet var plågsamt. Ska alltså behöva vänta en vecka på att få se vad som händer?? Nä fy farao. 

27 oktober.

Har varit min födelsedag heela dagen. Har varit en väldigt bra dag. 

Vaknade före larmet imorse, fixade mig o packade väskan. Bakade som sagt igår o det var prio ett att få ner i väskan. 

Lyxade till det på middagen med en räkbaguett, så gott! Efter jobbet tog jag mig in i stan, köpte en jätte fin kofta på Lindex och ett läppstift på make up store. Blev bjuden på mat av Angelica, vi åt på Bishops Arms, pulled pork. Så gott!!!

Vi stressade efter maten men hann med bussen hem så vi kom hem vid 7. Kom hem o öppnade paketer direkt. 

Av mamma o j: ett hav med strumpor. Älskar verkligen att få strumpor. Tycker det är så tråkigt att lägga pengar på själv så uppskattar det så mycket. Av dem o Joanna fick jag även ett paket kakor, de nya Marianne kakorna, jösses som jag längtar efter att få smaka en sådan (är alldeles för mätt ikväll hihi) 

Av syster fick jag:
En jätte fin nyckelring i form av en nalle, ett jätte fint läppstift, supertjusigt askfat, världens gulligaste plånbok och ett plastomslag för pocketböcker. 

Är så otroligt nöjd med mina presenter o hela min dag. ❤️









The Walking Dead utmaning, dag 2.



2. Ett väldigt svårt val. Tycker om de flesta kvinnorna i serien. De är alla starka, som klarar sig själva. Behöver inte någon, speciellt inte en man för att kunna överleva i en värld där zombies tagit över. Valet står mellan Carol och Maggie. 

Men får nog säga Carol. Hon har utvecklats från en osäker, manipulerad och rädd kvinna till att bli självsäker, stark och med en vilja att klara sig själv och ta hand om andra. 



RSS 2.0